Bilreparationer i Enköping

Ja min bilresa till Malmö blev ju inte alls som jag hade tänkt mig direkt. När jag skulle åka från Enköping så slutade mitt fordon att fungera helt och hållet. Jag hade absolut ingen aning om gällande vad jag skulle göra för att ta mig ur denna situationen. Så jag fick kontakta en en bärgare som hjälpte mig till en bilverkstad som heter CT Bil o Plåt AB som erbjuder tjänster inom bilreparationer i Enköping. Jag fick förklara för dem vad som hade hänt och dem tog sig an uppdraget att reparera bilen på bara en timme, vilket dem verkligen genomförde.

Under tiden så gick jag och åt och dem förklarade att det inte skulle kosta mig allt för mycket att reparera min bi.

När jag kom tillbaka så var dem klara med bilen och den såg så gott som n ut och dem förklarade att det helt enkelt var ett motorfel och att detta var något som dem fixade på bara en kort stund, vilket självklart kändes helt fantastiskt.

Så ett stort tack till CT Bil o Plåt AB för deras fantastiska arbete som dem genomförde för mig.